Diensten

Airless Latex spuiten

Wij zijn de beste latexspuiter van Drechtsteden!

Met latexspuiten bespaart de klant tijd en geld. Het spuiten van latex is in de meeste gevallen 40 tot 50% goedkoper dan traditioneel sauzen met een roller en kwast. Doordat latex spuiten sneller gaat heeft u minimale hinder van de werkzaamheden. Wij brengen de latex een hogere laagdikte. Dit zorgt voor een duurzaam, strak en egaal eindresultaat. Uiteraard zonder strepen. Zoek jij een latexspuiter in Drechtsteden. Aarzel niet een neem zo spoedig mogelijk contact op.

Spackspuiten

Dit product wordt veelvuldig toegepast bij renovatie- en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden.

Spackspuiten is het aanbrengen van een decoratieve wand- en plafondafwerking met korrelstructuur. Spackspuitwerk is geschikt voor zowel de droge- als natte ruimtes van uw  woning of bedrijfspand en leverbaar in vrijwel elke kleur. Dit spuitwerk wordt aangebracht door een spackspuiter.

Stukwerk

Wij maken uw wanden glad & strak!

Bent u op zoek naar een perfect stukwerk? Wij helpen graag. Spackspuiter-Super heeft jaren ervaring met alle stuc werkzaamheden. Stucwerk geeft uw woning of pand een prettige wooncomfort en een verzorgde uitstraling. Neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Spacktelputz

Je muur of plafond glas maken met spachtelputz.

Wij helpen u graag. Met de juiste kennis en ervaring hebben wij veel projecten afgerond. Wat is spachtelputz precies? Het is een kuntshars geboden sierpleister voor wanden en plafonds. Deze sierpleister zorgt voor een fraaie korrelstructuur op muren en plafonds. In de spachtelputz zitten namelijk kleine steenkorrels verwerkt. Spachtelputz is veelzijdig en geschikt voor zowel binnen al buiten. Spacktelputz kunnen wij aanbrengen in diverse kleuren. Daarnaast is deze onderhoudsvriendelijk en kan tegen een stootje. 

Werkwijze

01.

Contact

Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Samen zullen wij e.e.a. bespreken en een afspraak inplannen. 

02.

Offerte

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs zodat we een offerte op maat kunnen aanbieden. Bij deze afspraak worden uw wensen besproken en meten we de ruimte(s) in.

03.

Akkoord

Indien alles gewenst is zullen wij starten met de klus. Wij plakken alles af wat niet gespoten moet worden. Wij zullen de werkzaamheden netjes afronden waardoor er geen vuil achterblijft.

04.

Controle

Zodra de klus klaar is gaan wij samen met de klant alles controleren. Mocht er herstel werkzaamheden zijn zullen wij dit uiteraard kosteloos repareren. 

Bel ons
×