Spackspuiten in Sliedrecht

Opzoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in spackspuiten van wanden en plafonds? Spackspuiter Super helpt graag verder. Betaalbare en mooie afwerkingen van wanden en plafonds dan is spackspuiten Sliedrecht de oplossing voor je. In veel nieuwbouwwoningen wordt het toegepast, maar ook steeds vaker in bestaande woningen. Spackspuiten is een mooie afwerking die toepasbaar is in vrijwel iedere woning. Ook kan dit toegepast worden in een bedrijfspand. Kortom bij Spackspuiter-Super zit je goed!

Wat is spackspuiten?

Spackspuiten is een kant-en-klaar product. Hierbij wordt je wand of plafond geëgaliseerd door een meslaag en krijgt de wand of plafond als eindafwerking een korrelstructuur, vaak wit. De structuur kan grof, fijn, vol en open zijn. Het is voordelige manier van stucwerk, waardoor uw woning of bedrijfspand in enkele dagen spack gespoten is. Bij spackspuiten wordt er onder hoge druk een laagje pleisterwerk aangebracht, dit kan zowel op wanden als op plafonds. Spackspuiten Sliedrecht levert dit pleisterwerk in verschillende kleuren en soorten. Zoals hierboven aangegeven grof, fijn vol en open.

Spackspuiten Sliedrecht

Spackspuiter-Super

Beste bezoeker,

Alles wordt duurder, dan houden wij de prijzen laag! Daarom zijn al onze extra diensten gratis of goed betaalbaar. Denk bijvoorbeeld aan voorrijkosten. Wij verrekenen dit niet. Wil jij je woning of bedrijfspand pas volgend jaar spackspuiten? Ook dan houden wij rekening met je portemonnee, zo spreken we samen een vast prijs af en houden wij ons aan de gemaakte prijsafspraak vanaf de dag dat uw offerte getekend is. Tevreden klanten komen regelmatig terug voor diverse klussen. Dit doordat Spackspuiter-Super zeer goed service heeft en kwaliteit levert. 

Onze diensten

Meer dan 20 jaar ervaring | Spackspuiten Sliedrecht

Wij zijn vakmannen en zeer gespecialiseerd in spackspuiten. We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Eerder gaan we niet weg! Kies u voor ons dan kiest u voor;

Werkzaamheden Spackspuiten Sliedrecht

Spackspuiten is mogelijk op veel ondergronden. Direct spuitklare wanden en plafonds zijn o.a. gipsplaten, gestucte wanden en plafonds, gipsblokken fermecell platen, kalkzandsteen blokken en kaal beton (nieuwbouw woningen en bedrijfspanden). Op deze wanden kan onze gespecialiseerde vakmannen het spackspuitwerk direct aanbrengen, mits de muren niet vervuild zijn of waterschade hebben. Ook na het spuiten kun je het oppervlak nog makkelijk een ander kleurtje geven met een roller of verfspuit. Natuurlijk wil jij het aller mooiste eindresultaat hebben voor je muren en plafonds. Het is dan ook zeer belangrijk om een erkend en ervaren spack- en latex bedrijf in te huren die het vak goed onder de knie heeft. 

Kosten Spackspuiten

De kosten van spackspuiten in Sliedrecht en omstreken starten met €6,00 per m2. Kosten zoals, afplakken is inbegrepen. 

Werkzaamheden per m2

Prijs vanaf

Spackspuiten incl. afplakken

€6,00

Dus zoek jij een bedrijf om de plafond en/of wanden af te werken? Neem dan contact met ons op en leg je idee of vraag bij ons neer. Wij zullen samen met je op zoek naar de beste aanpak van je opdracht. Je kunt ook direct online een vrijblijvend offerte aanvragen indien je een concrete opdracht heeft. Wij dragen dan zorg voor een snelle reactie waarin wij een aantrekken voorstel presenteren. 

Spackspuiter-Super in Sliedrecht

Je bepaald uiteindelijk zelf de uitstraling van je wanden of plafond. Als je van rustige muren houd neem dan een fijne korrel in een lichte kleur. Is de oppervlakte die gespoten moet worden erg groot dan wordt aangeraden een wat grovere korrel te nemen. Een fijne korrel is dan niet goed zichtbaar. Spackspuiter-Super kan je er alle informatie over geven wat het beste is.

Ook de voorbereiding is heel erg belangrijk. Grote gaten moeten worden gevuld, of aanslag op je muur van bijvoorbeeld nicotine zal eerst met een primer moeten behandeld. Doe je dat niet dan zijn de donkere plekken nog zichtbaar door de spuitlaag heen.

Het afplakken van ramen en deuren wordt uiteraard ook door Spackspuiter-Super verzorgd. Al deze kosten zijn inbegrepen in de prijs. Achteraf ramen en deuren moeten schoonmaken zit je natuurlijk niet op te wachten!

Wanneer je keuze op Spackspuiter-Super valt heeft u eigenlijk meteen al een voordeel in de prijs. Hoe dit kan? Een van de meest voordeligste afwerkingen voor wanden en plafonds is spackspuiten. Spackspuitwerk wordt aangebracht met een machine waardoor een stucadoor veel meer m2 per dag kan bereiken dan dat hij met de hand een specie moet gaan aanbrengen. Dit is een van de grootste reden waarom spackspuiten veel voordeliger is.

Conclusie:

  • Spackspuiten is goedkoper dan stucwerk
  • Het is erg mat en redelijk stootvast
  • Door het aanbrengen van een korrelstructuur kan je een hoop verdoezelen in slechte muren
  • De wand of plafondstructuur is altijd naar eigen keuze (kleur & korrel dikte).
  • Spack is een spuitklare, kalk- en oplosmiddelvrije sierpleister.

Service in uw regio!

Ook zijn wij actief op de onderstaande plaatsen.
Spackspuiten Alblasserdam | Spackspuiten Dordrecht | Spackspuiten Rotterdam | Spackspuiten Delft | Spackspuiten Papendrecht | Spackspuiten Nieuw Lekkerland | Spackspuiten Oud Alblas | Spackspuiten Zwijndrecht | Spackspuiten Leiden | Spackspuiten Den Haag | Spackspuiten Hendrik Ido Ambacht 

Neem contact op per e-mail. Laat uw gegevens achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Liever telefonisch contacten? Uiteraard is dit ook mogelijk. Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 0636325637

Bel ons